Rabota.bg


 Rabota.bg е решението за търсене на работа, предложено на българския интернет потребител от Инвестор.бг (Dnes.bg, Aha.bg, Blog.bg, Snimka.bg, и др.). Сайтът е по-лесен за навигация от BestJobs.bg и не е толкова претрупан като Jobs.bg, общо взето няма ненужна информация. Rabota.bg е напълно в делови стил, но и търсенето на работа си е сериозно занимание.

 
Търсачката за обяви е на централна позиция и можете веднага да започнете лова. При базовото търсене критериите за търсене са сведени до минимум: ключови думи, категория, населено място; разширеното добавя заетост и ниво. В дясно има и филтри за резултатите, които донякъде ще ви помогнат в търсенето: браншове, дата на публикуване, опит, срок на заетост, образователна степен. Не сме доволни. Отново няма филтър за агенциите за подбор на персонала.

Регистрацията не е задалжителна освен ако не смятате да ползвате някои от услугите предлагани от Rabota.bg. Регистрирането е много бързо и единствено не ни хареса активиращия линк изпратен на имейла ни. Съответно като регистриран потребител можете да създадете CV и мотивационно писмо. Имате и опцията да предоставите автобиографията си за свободен преглед от работодатели.

Към датата на преглеждане на Rabota.bg статистиката на сайта показва, че има малко над 1000 актуални обяви за свободни работни места.

Ето и контактната информация на Инвестор.бг:

Инвестор.БГ АД

гр. София 1309
бул. Александър Стамболийски 205, ет.8

тел: (+359 2) 812 9 812

Адрес на регистрация: гр. София 1330 бул. Възкресение 31

Данни по съдебна регистрация:

Софийски градски съд

Ф.Д No 5692/2000 г.

БУЛСТАТ: BG130277328